Sağlık Bilimleri Enstitüsü->Besin Hijyeni ve Teknolojisi
  • Besin Hijyeni ve Teknolojisi
  • Amaç
    Hedef
    Program Yeterlilikleri
    Müfredat Dersleri AKTS Kredileri
    Alınacak Derece
    Kabul Koşulları
    Mezuniyet Koşulları
    Ölçme ve Değerlendirme
    Bölüm veya Anabilim Dalı Başkanı
    Program Çıktıları
    Ders & Program Çıktıları Matrisi
    TYYÇ - Program Temel Öğrenme Çıktıları İlişkisi
    Temel Alan Yeterlilikleri/Program Temel Öğrenme Çıktıları İlişkisi



    Bölüm Başkanı:Prof.Dr. Y. Can SANCAK
    Bölüm Kordinatörü:Doç.Dr. Özgür İŞLEYİCİ

    Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı, 1992 yılından beri Yüksek Lisans, 1996 yılından itibaren de Doktora düzeyinde lisansüstü eğitim vermekte olup, halen Anabilim Dalı kadrosunda bulunan 3 profesör, 2 doçent ve 2 adet de araştırma görevlisi ile eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerini yürütmektedir. 2013 yılı sonuna kadar Anabilim Dalı’ndan 5 Doktora, 22 Yüksek Lisans öğrencisi eğitim-öğretimlerini tamamlayarak mezun olmuşlardır. Halen Anabilim Dalında 5 Doktora 2 Yüksek Lisans öğrencisi eğitim ve öğrenimine devam etmektedir.